OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Ochranu vašich osobních údajů neberu na lehkou váhu, přečtěte si, co vše dělám proto, aby vaše sdělené osobní údaje byly u nás v bezpečí. Zpracování osobních údajů probíhá v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně dalších zákonů a evropským nařízením GDPR, který hájí práva našich návštěvníků a zákazníků proti neoprávněnému zacházení s jejich údaji. V následujících řádcích vám přiblížím, jakým způsobem a za jakým účelem zpracovávám vaše osobní údaje a kdo mohou být jejich zpracovatele. Tyto informace jsou důležité, proto doufáme, že si najdete čas a pečlivě si vše přečtete.

Kdo je správcem vašich údajů?

Souhlasem udělujete správci stránky:

Zuzana Bradová, IČO 87867541, náměstí 14. října 1381/4, 150 00, Praha 5 - Smíchov ,

aby v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů a nařízení GDPR zpracovávala jako správce osobní údaje dle podmínek níže.

Jaké údaje jako správce zpracovávám?

V rámci našich webových stránek zpracovávám údaje, které mi můžete poskytnout v rámci vyplnění formuláře, přihlášení k odběru newsletteru, vložení komentáře nebo jiné aktivity související s vaším dobrovolným sdělením osobních údajů. Konkrétně dochází ke zpracováním následujících údajů.

Formulář pro odhad nemovitosti

Jméno a příjmení

Adresa nemovitosti

Telefonní číslo

E-mailová adresa 

Další nepřímé údaje

IP adresa

Soubory cookies (pro účely nabízení relevantního obsahu jen pro vás a usnadnění procházení webových stránek)

Informace o verzi prohlížeče a operačního systému pro zajištění správného zobrazení webových stránek

Za jakým účelem zmíněné údaje spravuji a jak dlouho?

Vaše osobní údaje shromažďuji za účelem možnosti využívat mé služby a informovat vás o novinkách. Přečtete si více, za jakým účelem spravuji jednotlivé údaje podle místa jejich vyplnění.

Formulář pro odhad nemovitosti - Osobní údaje obsažené ve formuláři spravuji pouze za účelem vyřízení vaší žádosti o cenový odhad nemovitosti a v souvislosti oslovením marketingového typu. Vaše osobní údaje nebudou dále zpracovávány ani předávány třetí straně.

Veškeré poskytované osobní údaje za výše uvedenými účely jsou poskytované zcela dobrovolně a vyjádření jejich souhlasu odesláním formuláře.

Jak jsou mé údaje chráněné?

Veškeré osobní údaje, které zpracovávám, se snažím v maximální míře zabezpečit proti jejich úniku nebo odcizení. Z tohoto důvodu omezuji jejich manipulaci, kopírování, přenášení nebo přístup k nim jen pro nezbytně nutný účely, ke kterým jste mi udělili souhlas nebo tento účel definuje zákon.

Kdo všechno má k osobním údajům přístup?

Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem těchto stránek.

Jaká jsou moje práva v souvislosti s ochranou osobních údajů?

Požadovat po mně informaci, jaké Vaše osobní údaje zpracováváme.

Požadovat po mně vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů.

Vyžádat si přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit. Požadovat po mně výmaz těchto osobních údajů.

Požadovat přenesení údajů.

Právo být informován o porušení zabezpečení osobních údajů v určitých případech.
Můžete kdykoliv podat stížnost týkající se zpracování vašich osobních údajů nebo neplnění povinností správce plynoucích z GDPR k dozorovému úřadu. 

Cookies

V souladu s ustanovením § 89 zákona č. 127/2005 Sb., o elektronických komunikacích, vás tímto informuji, že tyto webové stránky využívají pro svoji činnost tzv. cookies.
Jedná se o krátké textové soubory, které webová stránka ukládá v návštěvníkově počítači, a které poskytuje internetový prohlížeč pokaždé, když se uživatel na stránku vrátí. www.michaelamotyckova.cz používá cookies k identifikaci a sledování návštěvníků, kteří používají naše webové stránky a k jejich předvolbě pro přístup k webové stránce.

Standardní webové prohlížeče (Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome apod.) podporují správu cookies. V rámci nastavení prohlížečů můžete jednotlivé cookie ručně mazat, blokovat či zcela zakázat jejich použití, lze je také blokovat nebo povolit jen pro jednotlivé internetové stránky.

Pro detailnější informace, prosím, použijte nápovědu vašeho prohlížeče. Pokud bude mít váš prohlížeč použití cookies povoleno, budeme vycházet z toho, že souhlasíte s využíváním standardních cookies ze strany našeho serveru.

Aktualizace zásad pro ochranu osobních údajů

Průběžně mohou být Zásady ochrany osobních údajů upravovány či aktualizovány. Jakékoliv změny těchto Zásad ochrany osobních údajů se stanou účinnými po jejich zveřejnění na této stránce

Tyto podmínky nabývají účinnosti dnem 4.5.2019.

Poslední aktualizace podmínek proběhla 4.5.2019